Tetovë, për shkak të një defekti në gypin kryesorë do të ketë ndërprerje të ujit për pije


Nga Ndërmarrja Publike “Tetova” – Tetovë, bëjnë të ditur se për shkak të rrëshqitjes së dheut nga tërmetet e një pas njëshme është paraqitur defekt në gypin kryesorë në Leshnicë. Nga atje theksojnë se nga sot dhe deri në sanimin e defektit do të ketë restrikcion të ujit për pije edhe atë nga ora 8:30 deri në ora 11:30, pasdite nga ora 15:00 deri në ora 18:00, ndërsa nga mesnata 00:00 deri në ora 05:00 të mëngjesit.