Tetovë, je i sëmurë me Covid-19? Termin për testim pas 2 jave!

epa08511438 A medical worker performs a coronavirus test on a person in Pavas, Costa Rica, 26 June 2020. Authorities are carrying on with a campaign in order to determine or rule out whether this is the first community with community transmission in the country. EPA-EFE/Jeffrey Arguedas

Numri i të infektuarve në Tetovë ka eskaluar, vala e dytë e COVID-19 ka prekur shumë njerëz pas qytetit të Shkupit Tetova mba rekordin për numrin e të infektuarve.

Të sëmurit ankohen se problemi qëndron tek testimet, nuk ka termine për të kryer testin dhe pacientët qëndrojnë me simptoma më shumë se dy javë rresht e që kjo përbën edhe rrezikun për ta shpërndarë virusin!

Baby Boo

“Sot isha në Spital, kam 2 javë që ndjehem keq mirëpo për ta kryr testin pêr Covid-19 më caktuan termin pas 2 jave. Kjo êshtë sksndaloze” tha Xh.R.

Problemi me testimet është aktualizuar vazhdimisht në mediume por, deri më tani pa zgjidhje.