Tetovë, burri rra*hë gruan

Mbrëmë (11-mars) rreth orës 21 e 50 minuta, në rrugën “Blagoja Toska” në Tetovë, pjesëtaret e policisë e kanë pr*ivuar nga liria 30 vjeçarin M.M. nga Tetova, i cili më herët e kishte mallt*retuar fizikisht dhe e kishte kër*cënuar gruan e tij 26 vjeçare gjithashtu nga Tetova, me të cilën nuk kishte kurorë.

Baby Boo