Tetovë asnjë i vdekur nga kovid, katër tetalizua hospi

Vetëm katër pacientë të hospitalizuar dhe asnjë i vdekur , ky është bilansi i 24 orëve në Tetovë sa i përketë Covid-19.

Autoritetet e Spitalit thanë se situata është normalizuar duke bërë sërish thirrje për kujdes dhe vaksinim.
Nuk ka të prekur nga virusi pacientë që kanë marrë një dozë të vaksinës ndërsa është vetëm një me dy doza.
Janë 4 pacientë me oksigjeno terapi dhe pesë ambulantë ditore kurse nuk ka gjithashtu asnjë me respirator.

Baby Boo