Tetovari sul.mon gruan 70 vjeçe

Një tetovare gjashtëdhjetë e tetë vjeçare dje (11 gusht) në ora 18:30 në SPB Tetovë ka raportuar se bashkëshorti i saj A.B. (70) e ka sul muar fizikisht. Sipas raportit, në sul min A.B. ka përdorur edhe një mjet të fortë.

Baby Boo

Rasti është zbardhur dhe ndaj të aku zuarit A.B. do të vijojë një parashtresë përkatëse.