Tetova me 8 deputetë në kuvendin e ardhshëm të Maqedonisë

Tetova me rrethina do të përfaqësohet me 8 deputetë në Kuvendin e Maqedonisë. Më së shumti deputet nga Tetova dhe rrethina ka BDI-ja gjithësej 3, Aleanca për Shqiptarët 2, dhe me nga 1 deputet nga Tetova do të përfaqësohet edhe Lëvizja Besa PDSH dhe Alternativa. Në vazhdim ju prezantojm listën e deputetëve nga Tetova dhe rrethina. Nga BDI-ja: Florim Besimi  Tetovë Naser Nuredini Kamjan Komuna Bogovinë Bajram Rexhepi Sellcë

Baby Boo

Nga ASH-ja: Adnan Neziri  Reçicë, Ilire Dauti Strimnicë Komuna Zhelinë. Nga Lëvizja Besa: Bilall Kasami  Tetovë. Nga PDSH-ja: Menduh Thaçi Tetovë. Nga Alternativa: Hysni Ismaili-Tetovë .