Tetë raste të reja me HIV / SIDA në Maqedoni


Institute I Shëndetit Public (ISHP) njofton se gjatë muajt mars janë regjistruar tetë raste të reja me HIV / SIDA të gjithë këto raste janë të gjinisë mashkullore të moshave 20 – 29, 30 – 39,  dhe 40 – 49.

Sipas vendit të banimit këta persona janë nga Shkupi, Negotina, Prilepi dhe Dellçeva dhe të gjithë këta persona janë pjesë e MSM popullsisë (Meshkuj seks me Meshkuj)

Numri përgjithshëm I personave me HIV / SIDA në Maqedoni është 186 / 184

Baby Boo