Tensionohet situata në Strugë, thyhet shtabi i Aleancës për Shqiptarët, akuzohet Merko! (Video)


“Në mënyrë klandestine dhe banditeske, me urdhër të Ramiz Merkos, sot rreth orës 10:30 është thyer muri ndarës mes objektit të komunës dhe zyrës së Aleancës për Shqiptarët.
Kjo mënyrë veprimi e Ramiz Merkos është e njohur prej më herët, sepse ky njeri është ekspert për uzurpime pronash dhe ndërtime të egra.
Ia bëjmë me dije Ramiz Merkos se problemet që i ka me partnerët maqedonas nuk mund ti defokusojë dhe të marrë hak te shqiptarët.
Do të ndjekim të gjitha rrugët ligjore për ta mbrojtur zyrën e anëtarësisë së Aleancës. Planet e Merkos dhe familjes nuk mund të kalojnë në kurriz të Aleancës dhe anëtarëve të saj.” – reagojnë nga ASH-Strugë.