“Tek Allahu do të japin përgjegjësi për ty Aga Rexh”


Ka ndërruar jetë Rexhail Qerimi, i dënuar me burg të përjetshëm në rastin “Alfa”.

Familjarë, miq dhe të njohur e të panjohur shprehin indinjatën për humbjen e një patiroti që vuajti burg pa faj 14 vite… “Rasti Alfa”

A.N. Shkruan:

Të All-llahut jemi dhe vetëm tek Ai do të kthehemi 👆

Padrejtësitë që ti bërën në këtë botë, e lus All-llahun që të ti kompenzojë me dritën e varrit, me faljen në ditën e gjykimit dhe me Xhennetul Firdeus 🤲

Kemi biseduar shumë herë, kurrë nuk u dorëzove dhe nuk i humbe shpresat 😥

Zoti të mëshiroftë komandant, na pikëllove shumë 🤲😥