Të shtëna në Studeniçan

Në polici dje rreth orës 16:00 është denoncuar se në fshatin Studeniçan, në afërsi të ndërtesës së komunës, pas grindjes paraprake verbale, A.Sh. (28) nga fshati Studeniçan, i cili ishte me automjet motorik “reno”, nga automjeti ka shtënë një projektil nga arma drejt automjetit “audi”, në të cilin ishin A.R. (21) dhe B.A. (27) që të dy nga fshati Studeniçan, ndërsa afër automjetit qëndronin edhe I.I. (44) dhe babai i autorit A.Sh. (55).

Baby Boo

Nuk ka persona të lënduar informojnë nga MPB-ja. Nga projekti janë thyer dy dritaret anësore të automjetit “audi”.

Merren masa për zbardhjen e rastit.