Të dhënat e fundit, për COVID-19 në Maqedoninë e Veriut

Rritet në mënyrë drastike numri i të prekurve nga virusi korona në vend.

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 52 raste të reja me CoVid-19. Numri më i madh i tyre është nga Shkupi -26, ndërsa të infektuar ka edhe në qytetet tjera:

Kumanovë-6,
Shtip-7,
Tetovë-9,
Strugë-2,
Veles-1,
Koçanë-1

Ndërkohë që janë shëruar 30, ndërsa kanë ndërruar jetë 4 pacientë dhe atë 2 nga Shkupi, një nga Velesi dhe një nga Tetova.

Baby Boo