Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve sot në Maqedoninë e Veriut!

Gjatë 24 orëve të fundit, janë kryer 868 teste dhe 132 raste të reja të COVID -19 janë regjistruar në:

Baby Boo

-Shkup 57
-Kumanovë 10
-Dibër 1
-Shtip 13
-Prilep 7
-Tetovë 19
-Strugë 3
-Veles 4
-Manastir 1
-Ohër 5
-Kavadarci 1
-Gostivar 6
-Probishtip 2
-Sveti Nikole 2
-Resnje 1

Ndërruan jetë 12 pacientë, pesë pacientë nga Shkupi, një nga Shtipi, dy pacientë nga Tetova, dy nga Struga, një nga Velesi dhe një pacient nga Gostivari.

Sot, Instituti i Shëndetit Publik regjistroi 112 pacientë të shëruar nga:

-Shkupi 42
-Shtip 40
-Prilep 1
-Tetovë 16
-Veles 1
-Gostivar 5
-Koçani 2
-Probishtip 3
-Sveti Nikole 2

Deri më tani, në vend janë kryer gjithsej 59,633 teste për COVID-19 . Sot nuk ka testime nëpërmjet skriningut.