Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Ministria e Shëndetësisë në 24 orët e fundit ka njoftuar se janë kryer 1901 teste, prej të cilëve 561 persona kanë rezultuar pozitiv ndaj Kovid-19 dhe atë në Shkup-271, Kumanovë29, Dibër-2, Shtip-19, Prilep-33, Tetovë-26, Strugë-3, Veles-20, Manastir-17, Ohër-11, Kavadar-18, Gostivar-10, Gjevgjeli-15, Strumicë-32, Kriva Pallankë-3,

Radovish-2, Krushevë-1, Koçanë-12, Probishtip-4, Demir Hisar-1, Makedonski Brod-2, Berovë-8, Vinicë-1, Delçevë-1, Kratovë-03, Sveti Nikollë-5, Kërçovë-6, Resnjë-2 dhe Negotinë-4.

Ndërkohë që janë shëruar 197 pacientë, ndërsa betejën me Kovid 19 e kanë humbur gjithsejtë 22 persona.

Baby Boo