Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Në 24 orët e fundit janë bërë 1384 testime dhe janë regjistruar 99 raste të reja të covid-19 në:
Shkup 33, Kumanovë 7, Shtip 5, Prilepi 6, Tetovë 4, Strugë 2, Veles 2, Bitola 6, Ohër 14, Gostivar 1, Gjevgjeli 1
Strumicë 1, Kriva Palanka 1, Kochani 6, Makedonski Brod 3, Vinicë 1, Delçevo 6
8 persona janë të vdekur dhe 214 pacientë janë shëruar.

Numri i përgjithshëm i covidit të diagnostikuar në vendin tonë që nga fillimi i epidemisë është 15226, numri i pacientëve të shëruar është 12700, ndërsa aktualisht numri i rasteve aktive në vend është 1895.

Baby Boo