Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Në 24 orët e fundit janë kryer 1486 teste për COVID-19 dhe prej tyre 109 kanë rezultuar pozitivë.

Rastet sipas qyteteve: Shkup 40 Kumanovë 10 Shtip 3 Prilep 12 Tetovë 6 Strugë 4 Manastir 6 Ohër 7 Kavadar 3 Gostivar 2 Strumicë 2 Kriva Pallanka 2 Probishtip 1 Pehçev 1 Vinicë 2 Dellçev 1 Shën Nikoll 1 Kërçovë 4 Resnjë 1 Negotinë 1.

Po ashtu në 24 orët e fundit janë regjistruar edhe 3 vik*tima nga COVID-19. Bëhet fjalë për një pacient 64-vjeçar nga Kërçova, një 61-vjeçar nga Shkupi dhe një paciente 7-vjeçare nga Makedonski Brod. Janë shënuar edhe 89 të shëruar.

Baby Boo