Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Në 24 orët e fundit janë regjistruar 392 të reja me COVID-19 dhe 20 vik*tima, ndërsa janë shëruar 339 persona. Nga 4.633 teste, indeksi i të infektuarve shënon 8.5%. Aktualisht në vend janë mbi 12 mijë raste aktive.

Baby Boo