3600 vite duhet të punoni në Maqedoni që ti keni 10.8 milion euro si Saso Mijallkov

Prokuroria Themelore ka konfirmuar se kanë dhënë mendim pozitiv për kërkesën e ish-shefit të DSK-së Sasho Mijallkov, të mbrohet në liri me garancë prej 10.8 milionë euro.

Baby Boo

Prokuroria këtë propozim do ta adresojë tek Gjykata Penale, e cila duhet ta thotë fjalën e fundit.
Sasho Mijallkov dje paralajmëroi se do të jep 10.8 milion euro garancion vetëm e vetëm për të dalë nga parab urgimi, por askush nuk e pyet se ku i mori 10.8 milion eurot që do ti lë garancion dhe askush nuk pyet se a janë legale gjithë këto para pasi që në Maqedoninë e Veriut duhet të punosh 3600 vite po të keshë 10.8 milion euro të gatshme.
Saso Mijallkov duhet të vuaj 20 vite B urg.