Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

Ministria e Shëndetësisë njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë kryer 2876 teste, ndërkohë që janë regjistruar 14 raste të reja të të infektuarve me Kovid-19, dhe atë: tetove-8, Gostivar-3, Shkup-2 dhe Strugë-1. Janë regjistruar edhe 2 pacientë të shëruar, që të dy nga Shkupi. Ndërkohë që në 24 orët e fundit nuk është regjistruar asnjë viktimë.