Gjejeni si quhet fruti në këtë foto?!

Vjeshta eshte stina e frutave, te shumellojshme dhe cilesore, ca te dukura tani ne treg, ndoshta dhe jo ne kohe se njihen per fruta dimerore.
Ndonje fruti te kesaj periudhe i kemi harruar edhe emrin, ca me shume shijen, se sa shfaqen dhe nuk bien ne shesh.

Baby Boo

Sa duken ne treg apo ne udhe nga ambulantet ta bejne me sy e sikur te thone:” Po mua me keni harruar?

Keto jane nga frutat dimerore qe fshataret i nxjerrin me shpejt ne treg dhe te papjekura mire, shoqeruar me shprehjen e tyre te zakonshme e ” ngushelluese” Leji ne diell apo ne hije se piqen vete, po deshe mbaji dhe ne frigorifer qe te mos prishen e te rrine te fresketa!”
Jane fruta te dimrit qe shiten ne fundvjeshte, si fruti ne foto qe i kemi harruar emrin e duam qe te tregoni si e quani ne fshatin, krahinen apo qytetin tuaj.