Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!

MSH-ja, konform të dhënave nga ISHP-ja, njofton se gjatë 24 orëve të fundit janë bërë 3.312 testime, kurse janë regjistruar 807 raste të reja me COVID-19. Në Shkup – 359, Kumanovë dhe Ohër nga 38, Kavadar, Strumicë dhe Negotinë nga 36, Gjevgjeli – 35, Tetovë dhe Prilep nga 34, Gostivar – 29, Manastir – 25, Veles – 24, Kriva Pallankë – 12, Koçanë dhe Krushevë nga 11, Resnjë – 6, Strugë, Kërçovë dhe Vallandovë nga 5, Probishtip dhe Bogdancë nga 4, Shtip, Dibër, Berovë dhe Demir Hisar nga 3, Dellçevë dhe Radovish nga 2, Sveti Nikollë, Vinicë, Kratovë dhe Demir Kapi nga 1.

Baby Boo

Janë regjistruar 314 pacientë të shëruar.
Në kushte spitalore kanë ndërruar jetë 5 persona. Bëhet fjalë për 4 pacientë nga Shkupi (80vj, 74vj, 68vj, 65v) dhe një pacient nga Shtipi (81vj).

Numri I përgjithshëm I të diagnostifikurave me COVID-19 në vendin tonë shkon në 104.548, numri I të shëruarve është 92.189 kurse I viktimave – 3.156. Për momentin shënohen 9.203 raste aktive.
Në nivel vendi, deri më tani, janë bërë gjithsejt 530.182 testime për COVID-19.