Të dhënat e fundit, ja sa është numri i të infektuarve në Maqedoninë e Veriut!


Ministria e Shëndetësisë informon se janë kryer 947 teste në 24 orët e fundit dhe janë regjistruar 365 raste të reja me Covid-19 në Maqedoni.
Gjithashtu Instituti i Shëndetit Publik regjistron 1059 pacientë të rikuperuar dhe 25 viktima nga virusi korona.

Baby Boo