Të dehur dhe pa patentë në timon, 31 të ndaluar nga Policia Rrugore

Nisur nga ngjarjet e fundit, me pasoja për jetën dhe shëndetin e përdoruesve të rrugës, ku të dëmtuar kanë mbetur kryesisht këmbësoret dhe motoristët, me qëllim parandalimin e ngjarjeve të tilla dhe rritjen e sigurisë në rrugë, rrugorët e kryeqytetit i janë dedikuar patrullimeve me përzgjedhje për konstatimin dhe procedimin e personave që drejtojnë mjetet dhe motomjetet në mënyrë të parregullt, si dhe të shkeljeve, të cilat janë burim i shtuar për ngjarje rrugore.

Sigma Doors

Në sajë të kontrolleve të ushtruara gjatë javës, janë konstatuar dhe kapur në kushtet e flagrancës 31 shtetas për veprën penale “Drejtimi i mjeteve në mënyrë të parregullt”, parashikuar në nenin 291 të Kodit Penal, nga të cilët 16 në gjendje të dehur dhe 15 të pa pajisur me leje drejtimi.