Sul*mohet një vajzë e mitur në Tetovë

ilustrim

40 vjeçari R.A. nga Novosella e Tetovës, dje (07-prill) në ora 14:30 në SPB-Tetovë ka raportuar se një ditë më parë rreth mesditës vajza e tij e mitur në Tetovë është su*lmuar fizikisht nga dy vajza tjera të mitura, nxënës të shkollës fillore të Tetovës.
Rasti është duke u zbardhur dhe dokumentuar.