Sulmohet fizikisht një polic në Gazi Babë

Një polic zyrtar nga stacioni policor Gazi Babë ka qenë i sulmuar fizikisht mbrëmë nga një person i panjohur. Sulmuesi është arrestuar dhe dërguar në stacionin policor.

Më 13.09.2018 në orën 2:40, zyrtari policor nga stacioni policor Gazi Babë ka qenë i sulmuar fizikisht nga personi F.A. (31) nga Shkupi. Ndërsa zyrtari policor ka qenë duke lëvizur drejtë veturës së tyre i cili ka qenë i parkuar në hapësirat e rrugës “Llazar Pop Trajkov”, është kapur dhe sulmuar fizikisht nga F.A.

Sulmuesi ka qenë i mundur dhe arrestuar. Gjatë dërgimit në stacionin policor, në një moment F.A. ka sulmuar edhe policinë tjetër zyrtar që ka qenë në orar të punës.

Janë marr të gjitha masat për zbardhjen e rastit.

Baby Boo