Su*lm në Washington, 2 të vd*ekur dhe 2 të pl*agosur

Të paktën dy persona kanë vd*ekur dhe dy të tjerë janë p*lagosur nga një su*lmi që u bë të shtunën në mbrëmje në Bellevue në Washington.

Baby Boo

Sipas policisë su*lmi ka ndodhur rreth orës 07:30. “Në momentin që arriti në vendngjarje, policia gjeti një të vd*ekur dhe një të pla*gosur në gjendje të rë*ndë në hollin e katit të tretë të një blloku apartamentesh”- tha Steve Mylett, shefi i policisë në Bellevue, shkruan CNN.