Stuhi në ushtrinë serbe pas vizitës së senatorit Ron Johnson

Shefi i Shtabit të Ushtrisë Serbe Ljubisa Dikoviq është shkarkuar nga presidenti Vuçiq.

Sipas informacioneve të mediave serbe, do të ketë më shumë shkarkime në majë të ushtrisë serbe rreth orës 19.30, presidenti serb Aleksandar Vuçiq do t’i drejtohet publikut.

Shkarkimet vijnë pas vizitës së senatorit amerikan në Beograd Ron Johnson këtë javë.

Ljubisa Dikoviq është në listën e zezë të Trumpit, dhe ai është shpallur person non grata në SHBA, për shkak të krimeve të luftës në Kosovë.

Baby Boo