Strugë: Dhunohet një vajzë nga Shtëpia për fëmijë me probleme sociale

Një vajzë 14-vjeçare nga Shkupi nga Shtëpia për fëmijë em probleme sociale e cila ka qëndruar në pushimoren “25 maji”, mbrëmë në Stacionin policor në Strugë ka paraqitur se ditën e njejtë, rerth orës 16:00, një person i panjohur ka kryer veprime të tjera seksuale ndaj saj, informon MPB.

Sipas paraqitjes, vajza ka qenë në plazh dhe më pas është njisur drejt daljes nga Struga. Atje ishte hasur nga personi i panjohur me automjet të panjohur, i cili sihte ofruar ta shoqërojë.

Pas një kohe të shkurtë, eprsoni ka ndaluar nëa fërsi të fshatit kalishtë dhe e ka kryer veprimin, pas çka e ka kthyer atë në pushimore. Po ndërmerren masa për ndriçimin e plotë të rastit

Baby Boo