Burri që u sulmua nga ariu: Gjysmë ore i kam mbajtur kapur veshët, ariu më vështronte


Drejtori i QMK-së, Stojançe Angelov, ka takuar dhe ka biseduar me të lënduarin Cane Srbinovski, 61 vjeç, banor i fshatit Drenovci të Komunës së Dollnenit, i cili të dielën është sulmuar nga një ari.

Pas dy ditësh është gjetur nga familjarët e tij dhe nga vendi ku ka mbajtur lopët dhe ka qenë duke qëndruar në objektin e improvizuar të quajtur “Hut”, kështu që është dërguar në spitalin e Velesit, prej nga pas ndihmës mjekësore dhe më pas është liruar për mjekim në shtëpi.

VIDEO

– Po ngisja bagëtinë dhe befas më doli ariu dhe vrapoi drejt meje. Ai më kapi këmbën dhe unë rashë në shpinë. I rashë në kokë me këmbën e djathtë, por ajo më kapi sërish. Zoti më dha forcë dhe e kapa për veshi, e mbajta për gjysmë ore. Pastaj e shtyva dhe u ngrita. Ai po më shikonte. Vrapova në kasolle dhe kam rënë, vetëm të hënën më gjetën fëmijët, i tha Cane drejtorit të QMK-së, Stojançe Angelov, i cili e vizitoi sot.