Spitali ushatarak, 4 ditë me WC jo funksionale! (VIDEO)

Në Spitalin “8 Shtatori” ose ndryshe siç njihet në opinion si Spitali Ushtarak përpos parregullsive të shumta, problemi i fundit që kanë pacientët është përballja me mos funksionimin e WC-ve!

Në Pa Censurë kanë denoncuar pacientë të cilët po mjekohen në Spitalin Ushtarak, ata kritikojnë ashpër spitalin për mos kujdesin ndaj higjienës së pacientëve dhe plotësimin e kushtit elementarë për proceset fiziologjike.

Baby Boo

Pa Cenusurë kërkoi përgjegjësi nga drejtoria e Spitalit… Lajmi është në përditësim!