SPB Tetovë: Mbrëmë me ar*më zj*arri janë dëmtuar disa dritare të Shkollës së Mesme Teologjike Medresejea “Isa Beu”


Sot (20-shtator) në orën 09 e 05 minuta në SPB Tetovë është raportua se mbrëmë (19/20 shtator) autor i (të) panjohur me ar*më zj*arri janë dëmtuar disa dritare të ndërtesës së Shkollës së Mesme Teologjike Medresejea “Isa Beu”, me lokacion në rrugën “Probishtipska” në Tetovë. Janë dëmtuar dritaret në katin e para dhe të dytë, gjegjësisht dritaret e koridorit. Inspektimi është kryer nga një ekip i SPB Tetovë, ku janë gjetë, fotodokumentuar dhe janë ngritur për ekspertizë disa gëzhoja plumbi dhe punohet në dokumentimin dhe zbardhjen e plotë të rastit.