Spasovski: Shumë emra kontravers kanë udhëhequr me Maqedoninë që nga viti 2002 deri sot


Nëse shohim edhe më thellë, shumë emra kontradiktorë kanë udhëhequr me Republiken e Maqedonisë dhe kanë marrë pjesë në jetën politike dhe shoqërore nga viti 2002 deri në ditët e sotme.
Pyetja është se çka ka këtu kontravese?
Nëse do të kishim një konflikt luftarak të inicuar kryesisht nga moskuptimi i mjaftueshëm për integrimin e të gjithë qytetarëve në një shoqëri, atëherë duhet të jemi pragmatik në marrjen e vendimeve dhe në këto kushte pragmatizmi është shumë i rëndësishëm për përmirësimin e të gjitha aspekteve të jetës shoqërore – kështu u përgjigj sot ministri Spasovski pas emërimit të Xhezair Shaqirit si këshilltar i Kryeminstrit Zaev./PaCensurë

Baby Boo