Spasovski: Deputetët përgjegjës për 27 prillin janë arrestuar me kërkesë të prokurorisë

Të gjithë urdhëresat për arrest në lidhje me dhunën e 27 prillit në Kuvendin e RM-s, janë dhënë nga gjykatës në bazë të procedurës paraprake me kërkesë paraprake të prokurorit publik për ndjekje të krimit të organizuar dhe korrupsionit. Në raport me deputetët, nuk bëhet fjalë për paraburgim por për arrest, tha ministri për Punë të Brendshme Oliver Spasovski duke u përgjigjur në pyetjet e deputetëve.
Ai siguron se MPB ka reaguar në bazë të ligjit dhe Kushtetutës.