Spasovski: Askush nuk ka të drejtë ta pengojë votimin


Prononcimin për referendumin filloi qetë, gjithsesi se nëse ndodhë që të kemi prishje të procesit votues, nëse ajo është jashtë vendvotimeve ose në në vendvotim do të intervenojmë, për shkak se askush nuk ka të drejtë ta rrezikojë procesin zgjedhor, askush nuk ka të drejtë të kryejë presion ndaj një qytetari të Republikës së Maqedonisë, i cili dëshiron që në mënyrë demokratike ta shprehë të drejtën e tij qytetare, deklaroi ministri i Punëve të Brendshme Oliver Spasovski sot në Kumanovë.

Ai pret që nuk do të vijë deri në një rast të tillë, por qytetarët do të munden në mënyrë të pavarur dhe të lirshme të prononcohen në këtë referendum