Sot votojnë 716 persona të pr*ekur nga Covid-19 dhe që janë në vetiz*olim

Në Maqedoninë e Veriut për herë të parë do të votohet tre ditë, për shkak të pan*demisë me ko*ronavir*usin. 13, 14 dhe 15 korriku janë caktuar ditët e votimit, pasi që në mesnatë skadoi fushata parazgjedhore.

Baby Boo

Të hënën më 13 korrik do të votojë personat që janë në kara*ntinë apo vetiz*olim për shkak të k*oronavir*usit. Deri tani janë regjistruar 716 qytetarë, të cilët do të votojnë në 58 komuna.

Më 14 korrik do të votojnë të sëmu*rët, të pam*undurit, të sëm*urët me sëmu*ndje kr*onike personat nëpër bu*rgje shtëpitë e pleqve dhe ata që janë në a*rrest shtëpiak.

Më 15 korrik, ditë e mërkurë do të zhvillohen votimet e përgjithshme, me ç’rast mbi 1.8 milionë banorë do të votojë në 3480 qendra të votimit, për 1578 kandidatë nga 15 parti politike dhe koalicione.