Avokat Ngjela: Fatkeqësia jonë, se kemi kryeministër një mësues vizatimi


Avokati Spartak Ngjela e kundërshtoi me tone të ashpra ligjin e ri anti-mafia dhe strukturën e re të krijuar.

“Shikoni çfarë kanë bërë këta. Kanë krijuar një komitet që ka kryetar drejtorin e policisë. Ke ka në varësi? Ka në varësi Prokuronin e Përgjithshëm dhe drejtorin e SPAK. Prokurori i Përgjithshëm dhe drejtori i SPAK që këtë e hetojnë brenda natës.

Vetëm një mësus vizatimi mund të bëjë këtë gafë. E dini cila është fatkeqësia juaj? Se kemi kryeministër një mësues vizatimi- tha Ngjela.

O zoti Ngjela po lexoje atë dreq ligji. Je me duar në xhepa- ndërhyri Hodaj.

Ngjela: Ti s’ke kapacitet intelektual për të bërë debat. Më dëgjo dhe pastaj shko te Rama- iu kundërpërgj Ngjela.

Baby Boo