Sot publikohen rezultatet e maturës Shtetërore

Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, sot do të publikojë rezultatet nga matura Shtetërore.

Baby Boo

“Ministri i Arsimit dhe Shkencës, Arbër Ademi, do të japë deklaratë për mediat, në lidhje me rezultatet e maturës Shtetërore, në orën 13:00, në katin e VIII në hapësirat e ministrisë së Arsimit dhe Shkencës”, thuhet në njoftimin e Ministrisë.

Restorant Lumare