SKANDAL: Tmerrohet konsumatori në “Grizin” për fëmijë gjen insekte

Në Pa Censurë ka arritur denoncim nga konsumatori i cili sot, ka blerë ushqim për fëmijë “Griz” nga firma Debi.

I njëjti produkt është me afat përdorimi deri më datë 25.03.2019 dhe i paketuar në formë të rregullt!

Pa Censurë ka kërkuar përgjegjësi nga organet kompetente!

Ju përditësojmë me përgjigjet e tyre dhe hapat që do të merren!

Baby Boo