SKANDAL/ Gjykatësja Sofija Laliçiq kërcënon të akuzuarin dhe avokatij e tij në sallën e gjyqit

Më datë 28.08.2019 në Gjykatën Themelor Shkupi 1 është mbajtur seancë gjyqësore kundër të akuzuarit E.M që akuzohet për vjedhjen e “Halk Bank” në Shkup.

I çuditshëm ka qenë reagimi i gjykatëses Sofia Laliçiq ose ndryshe siç njihet nga bombat “Gjyaktësja Swarovski” ka kërcënuar të akuzuarin dhe avokatin e tij me fjalë të rënda, madje u ka thënë se do ta japë vendimin ende pa e filluar gjykimin!

Ky skandal i gjykatëses Laliciq duhet të procesohet nga organet e Gjykatës dhe për të njëjtën të shqiptohen masa displinore.

Më tepër për rastin e gjykimit të E.M. mund të lexoni në këtë link: https://www.pacensure.com/a-do-te-denohet-shqiptari-edhe-pse-per-vepren-e-tij-nuk-ka-fakte-foto-fakte/