“S’ka marrëveshje me Taravarin, por ka dakordësi”, nga Lëvizja Besa paralajmërojnë detaje nga takimi i djeshëm te Albin Kurti


Lidhur me takimin e djeshëm mes Arben Taravarit, Bilall Kasamit, Izet Mexhitit dhe Afrim Gashit te Albin Kurti në Prishtinë, nga Lëvizja Besa thotë se në parim ka një akord politik por jo edhe marrëveshje me ASH-në. Albi Qamili nga kjo parti paralajmëroi detaje nga takimi ditëve në vijim.

“Nuk mund të themi se ka marrëveshje por në parim ka një dakordësi. Brenda javës apo kah fundi javës do të jeni të njoftuar për detajet”, tha Albi Qamili – L.BESA.