Si u komentua letra publike për rastin ‘Alfa’ nga mediat maqedonase pro opozitare!


Letra drejtuar kryeministrit Zoran Zaev, ngjalli polemika dhe revoltë tek mediat maqedonase me qëndrime pro opozitare.

Disa nga mediat shkruan, se në qoftë se kryeministri Zoran Zaev, do ta rishikonte rastin ‘Alfa’, atëherë do të përmbushte deri në fund ‘Platformën e Tiranës’.

Media të tjera e komentuan këtë letër të hapur për rishikimin e rastit ‘Alfa’, duke cituar se ‘Kërkohet lirim i vrasësve të rastit Alfa. Kush është janë të rradhës në listën e Zaevit? …

Emisionin e plotë për rastin ‘Alfa’ mund ta shihni KËTU dhe bashkangjitur të gjitha materialet e punuara për të njëjtin rast.

Këto janë edhe fotografitë e ballinës së lajmeve, në disa nga mediat maqedonase me qëndrime pro opozitare!!