Si të kujdesemi edhe për shëndetin, kur vendosim të ndërtojmë ambientin e banimit!


Sot ndërtimi i hapësirave për banim, është një ndër ëndrrat e secilit person.

Por që nga fillimi i ndërtimit duhet të keni  kujdes, se çfarë matetiali do të përdorni.

Në treg ka produkte nga më të ndryshmet, shpesh shumica prej tyre janë nën standardet e kërkuara.

Për të ndërtuar një objekt nga guri cilësor me 98% dendësi dhe 97% bardhësi, ne ju preferojmë firmën SUVAFIX.

Me këtë ju do të kurseni ngjyrën, sepse ofrohen profukte 100% ekologjike pa pigmente për zbardhim. Shumica e materialeve  në treg ofrojnë produkte për zbardhim me Titandioxid (Titan) që është shumë i dëmshëm për frymëmarrjen.

Zgjidhja është e juaja, nëse kërkoni edhe kualitet dhe një jetë të shëndetshme, duhet të jeni të kujdes’shëm në materialet që zgjidhni!


Baby Boo