Si po e rinon vetën kështu Mihrija


Mihrije Braha në çdo kohë qëndron aktive tek ndjekësit.
Ajo me përkushtimin e madh që ka tek vetja, gjithmonë duket perfekte dhe person që zgjon kureshtje tek njerëzit.

Edhe pse në moshë, duket sikur ajo dita ditës po rinohet edhe më shumë.
Në këtë imazh të fundit, me një grim të bukur Mihrija shkëlqen.
Ja shikojeni.