Shtëpia më e vjetër në Amerikë del në shitje, kushti që duhet të përmbushin blerësit


Ka dalë në shitje shtëpia më e vjetër në Shtetet e Bashkuara të Amerikës.

Mësohet se ajo ka në brendësi orendi të periudhës së Xhorxh Uashingtonit.

Çmimi fillestar është 2.9 milion dollarë.

Shtëpia e mrekullueshme 375-vjeçare u ndërtua rreth vitit 1640 nga kolonitë finlandeze

Pronarët Harry Rink, 88 vjeç dhe gruaja e tij Doris, 75 vjeç kanë disa kërkesa për blerësin ku

pronari duhet të pranojë që ata të vazhdojnë të jetojnë aty dhe të kujdesen për të.