Qeveria e Maqedonisë e bëri publike marrëveshjen me Greqinë për emrin e shtetit (VIDEO)

Qeveria e Maqedonisë, pas seancës së sotme e deklasifikoi marrëveshjen me Greqinë për emrin e shtetit, që ende nuk dihet kur edhe ku do të nënshkruhet edhe pse u tha të shtunën, njofton Portalb.mk.

Marrëveshja e mban emrin “Marrëveshje përfundimtare për zgjidhjen e kontestit mes Maqedonisë dhe Greqisë dhe për  partneritetit strategjik” dhe mund ta gjeni në këtë LINK.


Baby Boo