Shota Baraliu: “Të pasurit janë ‘ciciashë’, të varfrit të japin dhe shpirtin” (VIDEO)


Gjatë një bisede në oborrin e shtëpisë së Big Brother VIP Kosova, Shota e shtrirë në krahët e Andit, ka folur rreth dy kategorive të njerëzve, atyre që qëndrojnë shumë mirë ekonomikisht dhe atyre që janë të varfër.

“Këta që kanë shumë para, janë shumë ‘ciciasha’, nuk e di pse e kam këtë mendim”, ka thënë ajo.
“E nëpër fshatra ka njerëz që janë të varfër, shpirtin ta qesin në tavolinë, ata nuk kanë mundësi me të ble, por të qesin flija, të bëjnë pitë, të gjitha gjërat që i kanë në shtëpi t’i qesin përpara”, ka shtuar Shota.

Ndërsa, sipas Shotës, kur – “shkon të pasaniku, me një kafe, një gotë verë ose një gotë raki, dhe mirëupafshim”.