Shkupjani gjen gruan të vdekur në një gropë septike

Gjashtëdhjetë vjeçari T.T(60) ka paraqitur në polici se mbrëmë në rrugën “Lisec” në Shkup ka gjetur gruan e tij M.T(61) pa shenja jete, e cila kishte rënë në një grope septike.

Baby Boo

Sipas MPB-së, T.T menjëherë kishte thirur ndihmën e shpejtë dhe nga ana e mjekut ishte konstatuar vdekja e saj.

Trupi i së ndjerës është nxjerë nga ana e ekipit të zjarrëfiksit të Shkupit. Nga ana e MPB janë duke u bërë eksperiza për ndriçimin e rastit.

Restorant Lumare