Shkupjani bie në duar të policisë, e tradhëton telefoni i vjedhur!


Sektori për Punë të Brendshme në Shkup, ka ngritur padi penale ndaj D.J(32), për shkak të dyshimit se ka kryer dy veprave penale edhe atë “Grabitje me dhunë” nga të cilat ka arritur të përfitoj 55.950 denarë.

Personi i dyshuar, i ka kërcënuar me armë punonjësit e farmacisë dhe me dhunë u’a ka marrë paratë në kasë, si dhe telefonat personal të të punësuarve.

Nëpërmjet operatorëve telefonik, policia ka arritur të identifikoj vendodhjen e telefonave dhe kështu ka arritur deri te grabitësit.

Baby Boo