Shkup, zhvillohet aksion për pastrimin e Qendërs Klinike

Nga Ministria e Shëndetësisë njoftuan se në bashkëpunim me ndërmarrjet publike të Qytetit të Shkupit, kanë realizuar aksion për pastrimin dhe mirëmbajtjen e tërësishme të Qendrës Klinike.

Gjithashtu në aksionin e fundjavës me punëtorët e tyre u përfshinë edhe komuna e Karposhit dhe komuna e Gazi Babës.

Baby Boo