Shkup: Shpë*rthen zj*arr në Klinikën për Radiologji

Të gjithë të punësuarit dhe pacientët në Klinikën për Radiologji në Shkup, janë evakuuar pasi para një ore ka shpë*rthyer zja*rr në hapësirat e klinikës.
Pas shpë*rthimit të zjarrit kanë intervenuar gjashtë automjete zja*rrfikëse.

Baby Boo

Sipas informacioneve të para, nuk ka persona të lë*nduar, ndërsa edhe dëmi që është shkaktuar është i vogël.
Nga Brigada Zja*rrfikëse për “A1on” thonë se akoma nuk i dijnë arsyet e shpër*thimit të zja*rrit, i cili ka shpë*rthyer në pjesën ku janë ruajtur kimikalet.
Ata thonë se zja*rri është vënë nën kontroll dhe dë*mi nuk është i madh.