SHKUP: PROGRAM PËRKUJTIMOR PËR DËSHMORËT E PUÇIT NË TURQI” (FOTO)

Në xhaminë e Mustafa Pashës në Shkup po mbahet program përkujtimor për dëshmorët e 15 korrikut në Turqi. Më këtë rast lexohen pjesë të Kuranit famëlart, nga hoxhallarë nga Maqedonia si dhe nga Stambolli.

Baby Boo

Ky aktivitet u organizua në mbështetje të Ambasadës së Turqisë në Shkup.

Restorant Lumare